De Nieuwe Tijds Coach

Training en Workshops

Ik geef als nieuwetijdscoach  trainingen en workshops voor kinderen. De korte training is gericht op het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Omdat kinderen van deze tijd intuïtiever leven, hebben ze meer behoefte om zich af en toe te kunnen afsluiten voor prikkels en emoties van buitenaf. Hoe je dit kan doen leer je ook in de training. Er is aandacht voor visualisatie, meditatie en grondingsoefeningen. De training wordt afgestemd op de individuele behoefte en de leeftijd van het kind

 Workshop Sjamaantje en de lessen van de Wijze Uil

Volgens de Wijze Uil zijn we hier op aarde om te ontdekken wie je bent en wat je hier voor mooie dingen komt doen. Eigenlijk kan je het zien als een puzzel: iedere keer ontdek je een nieuw stukje en je ziet steeds meer hoe de puzzel eruit gaat zien. En als je groot bent, heb je de puzzel misschien al wel af! In de workshop komt er iedere keer een ander onderwerp aan bod: wie ben jij van buiten? Wie ben jij van binnen? De wereld waarin jij leeft. De workshop is voor kinderen van 5 tot ongeveer 8 jaar en wordt iedere maand gegeven en kan afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.

Neem contact op voor meer informatie.

Ik ben ik

Training voor jonge kinderen (4-6 jaar)
Met behulp van een handpop werk ik aan de versterking van de eigen identiteit en het gevoel van eigenwaarde bij het kind. Het kind krijgt meer zelfvertrouwen en wordt weerbaarder in het contact met anderen.

Ik ben oké

Training voor iets oudere kinderen (8-12 jaar)

Ook deze training is gericht op het versterken van de identiteit en het gevoel van eigenwaarde. Het kind krijgt meer zelfvertrouwen en wordt weerbaarder in contact met anderen.

Neem contact op voor meer informatie.