De Nieuwe Tijds Coach

Huis in Balans

Huis in Balans.
Je huis is je basis. Je huis in balans, is balans in jezelf!

Deze workshop gaat over trilling/frequentie/energie. Een huis dat vol, rommelig is en niet in harmonie ( waar de energie niet goed stroomt) heeft invloed op jou. En zou het zo kunnen zijn dat je huis laat zien hoe het eigenlijk met jou gaat? Wil je hier inzicht in en de cirkel doorbreken? Meld je dan aan voor deze workshop.
In deze workshop vertel ik meer over energie, frequentie. Ik maak een uitstapje naar Feng Shui , de energetisch stroom in je huis en de invloed van kleur. Ik vertel hoe je je huis kunt reinigen. Alle informatie krijg je aan de hand van een flyer mee.
Na de koffie/thee pauze ga je via een meditatie contact maken met jouw huis. Energie volgt gedachten. Welke informatie krijg je? En wat zou je willen veranderen? Je gaat deze informatie opschrijven/tekenen zodat je er later thuis mee aan de slag gaat.
Ter afsluiting ga je via een meditatie de energetische basis van jouw huis verstevigen. Eenmaal thuis kun je je huis reinigen en de veranderingen aanbrengen om de balans in je huis te herstellen.
Zin om mee te doen?
Zondag 26 November 2017
Inloop vanaf 9.30 We starten om 13.00  en rond 13.00 sluiten we af. Kosten: 50,- inclusief flyer, koffie/thee/koek. Aantal deelnemers: minimaal 2 , maximaal 4
Aanmelden: info@denieuwetijdscoach.nl of janetveen@planet.nl