De Nieuwe Tijds Coach

Huis in Balans

Hoog sensitieve mensen en kinderen hebben een gevoeliger zenuwstelsel waardoor zij externe en interne prikkels grondiger verwerken, ze zijn gevoeliger voor pijn, emoties, geluiden, geuren, visuele en tactiele prikkels en hebben in het algemeen meer behoefte aan rust en verwerkingstijd. Het vergt inzicht hoe hier mee om te gaan. Helemaal in onze drukke overprikkelde maatschappij. Hoe mooi is het dan als je in ieder geval in je eigen huis harmonie en balans kan ervaren.

Zeker voor kinderen is het van belang dat zij kunnen ontspannen in hun eigen slaapkamer. Dat de kleuren en materialen passen bij wat het kind nodig heeft . En vaak is dat wat een kind intuïtief al aangeeft.

Energetisch reinigen

 

Daarnaast is het van belang dat je je huis, naast het stofzuigen en soppen, ook energetisch reinigt. Alles is energie. Dus ook emoties zijn voelbaar en kunnen ongemerkt om je heen hangen. Denk maar eens aan hoe het voelt om in een volle bus of tram te zitten. Of misschien ben je ooit wel eens in een huis geweest waar je het liefste gelijk weer weg wilde. Onbewust heb je gevoeld dat de energie vervuild is. Kinderen die slecht inslapen, nachtmerries hebben, moe wakker worden, alles kan te maken hebben met vervuilde energie en dus onbalans in huis.

Als je bedenkt dat je zeker 10 uur per dag in je huis doorbrengt, kan dit veel invloed hebben op het welzijn van jou en je kinderen.

 

 

Hoe creëer ik dit in jouw huis?

 

Een consult bestaat uit bezoek aan huis, een plan van aanpak en de uitvoering.            Ik kom een keer bij jou thuis. Welke materialen zijn er gebruikt en hoe zijn de ruimtes ingericht? Daarna kan ik een moodboard maken van mogelijkheden qua inrichting, schets ik grof een indeling van de ruimte of geef mondeling advies. Beginnen met één ruimte is altijd mogelijk.

Daarna ga ik het huis energetisch reinigen en zorgdragen voor een stevige energetische basis. Tips hoe je het zelf bij kunt houden zal ik ook geven. Zo wordt jouw huis steeds meer energetisch een fijne en zuivere plek.

Wie ben ik?

Als kind al was ik zo vaak bezig om mijn kamer gezellig te maken. Waar een ander kind speelgoed op het verlanglijstje zette, stond er bij mij: een lamp, een klokje of kussentje  voor mijn eigen kamer.

Mijn esthetisch gevoel zit diep in mij verankerd,  mijn sterrenbeeld is stier en mijn ascendant is vissen, twee kunsttekens. Heel lang heb ik getwijfeld of ik niet als styliste zou gaan werken. Diverse cursussen hiervoor gedaan, maar ik voelde toch dat mijn roeping  bij de nieuwetijdskinderen lag.

Mijn praktijk is gelegen op de bovenste verdieping van mijn huis. Mensen die bij mij komen voor een consult zeggen bijna altijd dat het zo fijn en rustig aanvoelt of dat het zo mooi ingericht is. Smaken verschillen, dat weet ik, maar balans kan je creëren in iedere stijl. En balans in je huis werkt zo door in jezelf. Chaos in je huis, chaos in je hoofd, dat merk ik heel goed.

En zo ontstond het idee om mijn talent samen te gaan voegen met mijn vermogen om een huis energetisch te kunnen reinigen en een stevige basis te kunnen geven. Mijn gevoel voor kleur en styling in te zetten voor het creëren  van rust en eenheid in huis. Belangrijk voor een ieder, maar nog belangrijker voor hoog- sensitieve mensen en kinderen.

 

Kosten

De kosten voor balans in je huis: 70,- per uur excl. btw. (incl. btw 84,70) De totale prijs is afhankelijk van de grootte van je huis en de opdracht.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Bel mij of stuur een email.